M 06 22 14 37 75
welkom@wendybent.nl

Wie kunt u verwachten

Ik ben iemand die probeert zoveel mogelijk vanuit een passie te werken. Als ik werk vanuit mijn passie dan ben ik op mijn best en krijgt u het beste rendement. Enkele passies die terug blijven komen in mijn werk zijn mensen, ondernemerschap en creativiteit.
Werken vanuit mijn passie heeft mij mooie opdrachten en goede relaties opgeleverd. Zo heb ik onderstaande werkzaamheden mogen uitvoeren:

  • Coach voor ondernemers, accountants en bestuurders (mens)
  • Trainer voor accountantskantoren (mens en proces)
  • Redacteur voor kwaliteitshandboeken voor accountantskantoren (processen)
  • Adviseur voor accountantskantoren (organisatie)
  • Accountant voor mkb-ondernemers (cijfers)
  • Begeleider van veranderprocessen (mens, proces en organisatie)

Als executive coach en mens vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik vind dit leuk maar ook noodzakelijk. De wereld blijft veranderen, kennis veroudert en er ontstaan nieuwe zienswijzen. Dit vraagt ook verandering van de mens.
Onderstaande opleidingen hebben o.a. bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn kennis en van mijzelf:

  • Executive coaching / Ashridge Business School, MSc
  • Executive coaching postgraduate / Vrije Universiteit Amsterdam
  • HEAO AA / HEAO FE