Beweging creëren in iets dat vast zit

Executive coaching

diensten-mobile-hero
diensten - executive coaching - zwartwit - perspectieven - breed uitgesneden 1

Executive coaching

VOOR WIE?

Je hebt een leidinggevende functie of bent zzp-er en hebt behoefte aan verdere ontwikkeling. Je bent goed in staat om je zaken te regelen, maar je mist iets. Wat is er nu eigenlijk aan de hand? En vooral, waarom krijg ik het niet geregeld? Je hebt nog geen antwoorden, maar ervaart wel dat er iets nodig is. Dan is executive coaching de oplossing.

WAT GA JE LEREN?

Je gaat jezelf als mens en leider beter leren kennen. Zodat je in je werk de belangrijke randvoorwaarden een plek kan geven. Dit zorgt ervoor dat jij beter en prettiger je werk kunt doen en dat je omgeving daarvan mee profiteert. 
Je gaat ook leren dat je vaak zelf de sleutel naar een oplossing in bezit hebt. Executive coaching zorgt ervoor dat je vanuit andere perspectieven naar situaties kunt kijken. Het voordeel hiervan is dat je zicht krijgt op oplossingen.

WAT BIED IK AAN?

Ik bied je een serie gesprekken aan, afhankelijk van je vraagstuk. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden op mijn kantoor in Bathmen. Een plek waar we in alle rust, in een groene omgeving en vertrouwelijk onze gesprekken kunnen voeren. Andere plekken of online coaching is ook mogelijk. Ook is het mogelijk om te gaan wandelen in de directe omgeving. We wandelen dan door de bossen, langs de beek en door weilanden. Je lichaam in beweging zetten zorgt ook voor beweging in je gedachten. En de natuurlijke en rustige omgeving zorgt voor ontspanning en snellere inzichten.

Individuele leiderschapsontwikkeling

diensten - individuele leiderschapsontwikkeling - zwartwit - onderzoeken gedrag - breed uitgesneden 1

VOOR WIE?

Je hebt behoefte aan leiderschapsontwikkeling, maar het volgen van een leiderschapstraining spreekt je niet aan. Je geeft de voorkeur aan individueel werken, waarmee je ook maatwerk voor jouw werksituatie krijgt. 

WAT GA JE LEREN?

Je maakt kennis met verschillende leiderschapstheorieën en modellen. Deze maken we praktijkgericht, zodat je ze ook direct kunt toepassen. Je gaat jezelf als mens en leider beter leren kennen. Dit doen we door jouw gedrag te onderzoeken via de verschillende theorieën en modellen.

WAT BIED IK AAN?

Ik bied je mijn brede kennis op het gebied van leiderschap aan. Hiervoor kan ik onder andere putten uit eigen leiderschapservaringen, mijn Master studie Executive Coaching en mijn boekenkast vol met leiderschaps- en persoonlijke ontwikkelingsboeken.

Dit traject bestaat uit een serie gesprekken, afhankelijk van je behoefte. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden op mijn kantoor in Bathmen. Een plek waar we in alle rust, in een groene omgeving en vertrouwelijk onze gesprekken kunnen voeren. Andere plekken of online kan natuurlijk ook.

Maatwerk

diensten - coaching junior leidinggevenden - zwartwit - zet je volgende stap in leiderschap - breed uitgesneden copy 2

VOOR WIE?

Jij hebt behoefte aan begeleiding van een externe om veranderingen aan te brengen in jouw organisatie of functie. Verandering door bijvoorbeeld groei, krimp, toe- of uittredingen, koerswisselingen of conflicten.

Veranderingen leiden vaak tot onrust bij mensen in de organisatie. Om dit in goede banen te leiden kan ik begeleiding bieden, zodat de verandering doorgezet kan worden en de mensen daar zo optimaal mogelijk in kunnen functioneren.

WAT BIED IK AAN?

Afhankelijk van het vraagstuk kan ik mensen in jouw organisatie begeleiden.  Van medewerkers tot directieteams. Tijdens een intakegesprek kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en kan ik een voorstel doen. 

Scroll naar boven