Nieuw programma: Blijven bewegen in jouw leiderschap

beweging natuur leiderschap

Leiderschap is er in alle soorten en smaken. Maar een gezamenlijk kenmerk is dat mensen de behoefte hebben om vooruit te willen. Oftewel in beweging te blijven.

De waan van de dag zorgt er echter nog wel eens voor dat jouw eigen leiderschapsbehoeften op de tweede plaats komen en dus niet de beweging krijgen die jij graag zou willen. De klanten, jouw team of acute problemen zorgen ervoor dat je niet altijd toe komt aan de dingen die voor jou en jouw leiderschap belangrijk zijn.

Daarom bied ik een nieuw programma aan: Blijven bewegen in jouw leiderschap.

Bedoeld om leiders te faciliteren in de beweging die ze graag willen. Om ervoor te zorgen dat de leider zich goed blijft voelen, zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen en hiermee zijn of haar omgeving positief blijft beïnvloeden.

Op vier middagen per jaar is er ruimte voor jouw leiderschapsvragen en behoeften. We gaan werken in een kleine groep, met mensen die graag willen blijven ontwikkelen in hun persoonlijk leiderschap.

Deze middagen gaan we inhoud geven op basis van jullie eigen behoeften. Dit kan zijn dat we werken met een geheel open programma waarbij jullie vraagstukken inbrengen. Een andere variant kan zijn dat we een vooraf bepaald thema behandelen. En natuurlijk zijn er allerlei variaties mogelijk. Voorafgaand aan het programma zal ik de behoeften van de deelnemers gaan ophalen en het programma voor de eerste middag vaststellen. Tijdens de eerste middag zullen we dan ook met elkaar onderzoeken hoe we de volgende drie middagen willen invullen.

Waarom met een groep en niet individueel?

Na bijna 30 jaar werkervaring met ondernemers en leiders, sta ik nog steeds versteld van het feit dat mensen die ogenschijnlijk niets met elkaar gemeen lijken te hebben, zoveel voor elkaar kunnen betekenen. Dit mechanisme zet ik tijdens dit programma graag in. Jullie gaan dus leren met elkaar, omdat leiderschap grotendeels gaat over mens zijn. En daar ligt jullie verbindende factor.

Praktisch

We zullen in de regio Bathmen / Deventer samen komen.
Data:
– donderdag 28 september 2023 van 13.00-17.00 uur
– donderdag 14 december 2023 van 13.00-17.00 uur
– donderdag 14 maart 2024 van 13.00-17.00 uur
– donderdag 13 juni 2024 van 13.00-17.00 uur

Als je mee wilt doen, dan doe je mee met alle vier middagen.
Er zijn al voldoende enthousiaste aanmeldingen, dus het programma gaat zeker van start.

Heb jij behoefte om jouw persoonlijk leiderschap in beweging te zetten, samen met een groep en mij, laat het me dan weten via 06-22143775 of welkom@wendybent.nl
Voor meer info over mij: www.wendybent.nl

Scroll naar boven