Laat ik als leider genoeg van mezelf zien?

meer van mezelf

Mijn dagelijkse werk bestaat uit werken met leiders. En dat zijn niet perse leiders omdat ze een leidinggevende functie hebben, maar mensen die bezig zijn met hun persoonlijk leiderschap en dat ook op hun werk willen inzetten.

De laatste tijd gaan veel vraagstukken over onvrede. Zit ik nog wel op de juiste plek? Zit ik niet liever in een niet-leidinggevende rol? Wie ben ik eigenlijk als leider? Of wie ben ik eigenlijk?
Vragen die allemaal gaan over persoonlijk leiderschap en de onderliggende behoefte om dingen anders te doen dan hoe ze het nu doen. Mijn vraag is dan: Laat je genoeg van jezelf zien?

Na jarenlang werken met leiders op allerlei posities en van allerlei soorten en maten ben ik ervan overtuigd dat goed leiderschap bestaat uit meer van jezelf inzetten. En het maakt niet zoveel uit wat dat is. Ieder mens heeft namelijk goede eigenschappen en doet dingen die hem of haar gemakkelijk afgaan.
Dit zijn de dingen die ook goed zullen werken als je deze op je werk inzet. Je zult merken dat het in het begin ongemakkelijk kan zijn, maar gun jezelf en je omgeving even de tijd om aan jouw nieuwe stijl ‘meer van mezelf’ te wennen. Als je merkt dat het niet zo spannend is als je dacht, ben je op de goede weg. Je bent dan namelijk meer van jezelf en je kwaliteiten aan het inzetten en je omgeving vindt dat prettig en logisch. En het kost jou minder energie en de resultaten voor jezelf en jouw omgeving zijn beter.
Merk je dat het allemaal ingewikkelder wordt, dan is dat ook belangrijke informatie. Wellicht zit je op een plek waar jij met jouw kwaliteiten niet goed tot je recht komt. Dan is het belangrijk om bij jezelf te rade te gaan of dat jouw plek is. Denk dan eens na over wat je kwaliteiten zijn en waar jij je op je gemak voelt. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet zo goed weet hoe je op je werk meer van jezelf kunt inzetten. Want dat kan namelijk ook gewoon heel spannend zijn.
In al deze situaties kan mijn leiderschapsprogramma ‘Meer van mezelf’ passend zijn.

Als leiderschap dan gaat over meer van jezelf inzetten, dan geldt dat ook voor mij. In het nieuwe leiderschapsprogramma ‘Meer van mezelf’ ga ik ook meer van mijzelf inzetten. Dingen die daarbij horen zijn o.a.:

  • Lichaamsgericht werken
  • Aikido (Japanse vechtkunst met veel leiderschapsprincipes)
  • Executive coaching
  • Oosterse denkwijzen
  • Nuchtere Achterhoekse mentaliteit

Eén van mijn kwaliteiten is dat ik mijzelf en mijn klanten telkens weer naar een diepere kern in een vraagstuk kan brengen. En daarmee kom je dichter bij jezelf, wat jouw leiderschap versterkt.
En dit ga ik in een kleine groep inzetten voor de leiderschapsvragen die deelnemers zelf hebben. Je krijgt dus niet een ‘algemene’ leiderschapstraining, maar een programma dat draait om jouw kwaliteiten, jouw eigenaardigheden, jouw behoeften, jouw vragen en dus ook jouw unieke leiderschapsstijl. De leiderschapsstijl die het beste bij jou past, die voor jou het meest prettig is en die dus het meest duurzaam is.

Meer van mezelf betekent voor mij ook dat ik dit leiderschapsprogramma toegankelijk wil maken voor iedereen die zich graag wil ontwikkelen in zijn of haar leiderschapsstijl. Ik heb zelf de gelegenheid gehad om goed in mezelf en mijn leiderschapsstijl te kunnen investeren door o.a. prachtige maar ook dure studies. Maar tegelijkertijd vind ik het jammer dat goede opleidingen vaak ook stevig geprijsd zijn en dus niet voor iedereen toegankelijk zijn. Dus meer van mezelf betekent in dit geval dat ik dit leiderschapsprogramma voor een scherpe prijs in de markt ga zetten, zodat het goed toegankelijk is. En wel voor € 1.000 exclusief BTW.

Je krijgt hiervoor:

  • Een programma dat is ontwikkeld rondom de vraagstukken van de deelnemers.
  • Een Intakegesprek.
  • 4 Groepsbijeenkomsten van een dagdeel.
  • Frequentie is maandelijks.
  • Locatie omgeving Bathmen (regio Deventer).

Mijn plan is om in september te gaan starten met dit programma. De eerste geïnteresseerden zijn er al, dus als je ook graag mee wilt doen, wacht dan niet te lang. Neem gewoon contact met me op, dan kijken we samen of dit jouw leiderschapsprogramma kan zijn.
Dit kan via: 06-22143775 of welkom@wendybent.nl

Scroll naar boven