M 06 22 14 37 75
welkom@wendybent.nl

Executive coach

Wat doet een executive coach of ondernemerscoach eigenlijk en heb ik er één nodig? Als dit een vraag is die u bezig houdt leest u dan eens verder. Ik zal u beschrijven wat u kunt verwachten van mij als coach?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Belangrijk is dat u de geschikte coach voor uzelf vindt. Ik raad u aan om hierbij op uw gevoel te vertrouwen. Op het moment dat u de geschikte coach ontmoet merkt u dit bij uzelf.

Naast de kennismaking, zullen we uw vraag of behoefte gaan onderzoeken. Hierin zal ik u begeleiden.

Als blijkt dat ik uw coach mag zijn, dan gaan we in overleg over het aantal en de frequentie van de coaching gesprekken. De gesprekken kunnen plaatsvinden in Bathmen, op een neutrale locatie of via videobellen.

 

Ook kunt u gebruik maken van wandel coaching. Een vorm van coachen die zorgt voor extra resultaten. Als u lichaam in beweging is, zullen uw hersenen ook in beweging komen. Hierdoor denkt u helderder, sneller en anders, waardoor vastzittende vraagstukken sneller tot een oplossing komen.

 

Hoe werk ik?
Tijdens de gesprekken zal ik o.a. werken met wat er tussen ons in de coach relatie gebeurd. Dit kan antwoorden op jouw vraag bevatten. Deze informatie is namelijk zuiver, altijd beschikbaar, het gebeurd nu tussen ons en is niet ‘gekleurd’ door tijd en inzichten.

 

Dit betekent dat ik niet werk met een vooraf bedacht programma of een stappenplan. Iedereen is uniek en heeft iets unieks nodig. Dat wat bij de één werkt hoeft bij de ander niet te werken. Tijdens de gesprekken overleggen we regelmatig of we op het goede spoor zitten en blijven we de rode draad van jouw coach vraag voor ogen houden.

 

Wat maakt mij een executive coach / ondernemerscoach?
Ik geniet erg van het in contact zijn met mensen, waarbij de ondernemer, directeur, bestuurder of professional, een groep mensen is die me erg boeien. Het dynamische ‘spel’ tussen mensen, verschillende belangen (mens en organisatie) en uitdagende momenten die een beslissing vragen zijn een speelveld waar ik me erg in thuis voel. Een veld waarbij ook mijn achtergrond en ervaring als accountant, me goed van pas komen. 

Ik spreek de taal van de ondernemer / executive en ben ik staat om de dynamiek waarin u of uw organisatie zich bevindt te overzien.

Opleiding
Coaching is een vak en vraagt om up to date kennis. Mijn coachopleiding heb ik mogen volgen in Engeland bij Hult Ashridge International Business School en in 2018 afgerond met een Mastertitel. 
Voor onderhoud van mijn kennis en reflectie op mijn werkzaamheden doe ik meerdere keren per jaar supervisie. 

 

Wil je meer weten over coaching of heb je interesse in een kennismakingsgesprek neem dan contact met me op.